Tur til Lokøy

21. oktober kl. 10:30 - 13:30
Sotra Øygarden Turlag, Bergen og Hordaland Turlag , Fjell Turlag , Fjell Turlag Seniorgruppa

Vi møtes på den nedre parkeringsplassen til Fjell Kyrkje kl.10.30 og kjører da til Lokøy i så få biler som mulig. Dette er en rundtur i variert og flott kystlandskap.

Turen er enkel men det er et sted fra Trosavika som krever litt klatring, men med litt hjelp kommer alle opp. Rundturen tar omtrent 2 timer og i tillegg nistepause en halvtime, med kjøring blir turen på rundt 3 timer.

Velkommen på tur! .. om du er medlem eller ikke. Men som medlem støtter du Sotra Øygarden Turlag som er et lokallag under Bergen og Hordaland Turlag. Din støtte hjelper oss til å holde aktivitetene i gang. Du kan lese mer om medlemskap og melde deg inn her:.

Generelle vilkår er som for Bergen og Hordaland Turlag :

Tur til Lokøy

På grunn av Covid-19 må vi som ansvarlig arrangør ha påmelding med navn og kontaktinformasjon i forkant for all aktivitet/turer. Navneopprop ved oppmøte. Husk 1 m avstand, personlig antibac og eventuelt munnbind. Vi møtes ...

• Runa Schreuder Kjelstrup
  • Terje Audun Salmo