Seniortur til Ormhilleren med Tirsdagsgruppa

20. oktober kl. 10:30 - 14:00
Sotra Øygarden Turlag, Bergen og Hordaland Turlag , Sotra Øygarden

Oppmøte: Hald stadion kl. 10.30

Frå Hald stadion kjører vi til Ormhilleren friluftsområde på Rong. Ved samkjøring, hugs også avstand i bilen. Bruk munnbind om nødvendig.

Her ved Ormhilleren er fine turstiar, fint tilrettelagt. Ta med mat og drikke.

Turtid i terrenget 2 timar + matpause + kjøring tur/retur. Estimert tid vert då omlag 3,5 timar.

På denne turen er Sidsel Frøkedal 1. turleiar og Sigrid Venke Fjeld vert medturleiar. Gled deg til ein enkel fin tur!

Sko deg for å gå ute i terrenget sjølv om her også er grusveg. Kle deg etter korleis veret er denne dagen. Vi er no inne i ei årstid der det kan vera nattefrost. Då er det kanskje lurt å ha med broddar i sekken, viser deg seg at det er glatt så er dei lett tilgjegleg.

Velkommen med på tur!

Om du er medlem eller ikkje. Men som medlem støttar du Sotra Øygarden Turlag som er eit lokallag under Bergen og Hordaland Turlag. Di støtte hjelper oss til å halda aktivitetane i gang. Du kan lese meir om medlemskap og melde deg inn her: https://www.bergenoghordalandturlag.no/medlem/

Generelle vilkår som for Bergen og Hordaland Turlag:

Bileta er frå ein tur seniorane frå Sund Turlag hadde til Ormhilleren i oktober 2019.

Seniortur til Ormhilleren med Tirsdagsgruppa

På grunn av Covid-19 må vi som ansvarleg arrangør ha påmelding med navn og kontaktinformasjon i forkant for kvar tur. Det vert navneopprop ved oppmøte. Hugs 1 m avstand, personleg antibac og eventuelt munnbind. ...

• Sidsel Frøkedal
  • Tlf. 95087287