Tennebekk med Onsdagsgruppa

Seniorer
Fellestur, Fottur, Tennebekk
Byfjellene i Bergen

På grunn av Covid 19, må vi som ansvarlig arrangør ha påmelding med navn og kontaktinformasjon i forkant av hver tur. Det blir navneopprop ved oppmøte. Husk 1 m avstand, personlig antibac og eventuelt munnbind.

Vi møtes ved nedre parkering ved Fjell kirke kl 10.30, og kjører derfra til parkeringsplass på Tennebekk (Kanadaskogen)

Turåret 2021 starter med en enkel/middels tur på grusvei.( på slutten av turen går vi noen hundre meter på sti i terreng). Generelt kan det være snø og is i januar måned. Alle turdeltakere må ha med brodder og ellers kle seg etter værforholdene den aktuelle turdato.

Fra parkeringsplassen går vi på grusvei mot Spelhaugen (Fyllingsdalen). Tar av mot Nipedalen og går rundt Tennebekktjørna. Vi passerer badeplassen og selve Tennebekken som har gitt stedet navn. Til slutt går vi gjennom Tennebekkskogen til parkeringsplass.

Grusveien er stedvis kupert, men lett å gå dersom vi ikke får snø og is. Vi holder rolig tempo slik at alle henger med. Spisepause er viktig. Sannsynligvis blir det ved badeplassen i Nipedalen.

Turen vil ta ca 3 - 31/2 time inkl kjøring t/r og spisepause og klassifiseres som lett/middels. Husk imidlertid at dette er anslag og kan være væravhengig - og selvsagt avhengig av den enkeltes form

Turleder blir : Ove Foldnes og Runa Schreuder Kjelstrup

Velkommen på tur om du er medlem eller ikke. Men som medlem støtter du Sotra Øygarden Turlag som er et lokallag under Bergen og Hordaland Turlag. Din støtte hjelper oss å holde aktivitetene i gang. Du kan lese mer om medlemskap og melde deg inn her: https://sotraoygarden.dnt.no/medlemskap

Generelle vilkår som for Bergen og Hordaland Turlag: https://www.bergenoghordalandturlag.no/medlem