Skjenet. T/R fra Fjell med Onsdagsgruppa

21. april kl. 10:30 - 15:00
Seniorer
Fellestur, Fottur, Tur, Seniorer

På grunn av Covid - 19, må vi som ansvarlig arrangør ha påmelding med navn og kontaktinformasjon i forkant av hver tur. Det blir navneopprop ved oppmøte. Husk 1 m avstand, personlig antibac og eventuelt munnbind.

Turen starter der vi møtes, på nedre parkeringplass ved Fjell Kirke kl 10.30.

Første del av turen går på den gamle kirkevegen som folket på Morland og Fjæreide brukte til Fjell kirke/- skole  Det er ikke vei, men opparbeidet sti som er noe steinete endel steder.  Vi går et stykke på asfalt gjennom Morland mot Skjenet.

Fint turterreng og fantastisk utsikt fra Skjenet. Her finner vi rasteplass og kan nyte maten med flott utsikt i alle retninger.

Vi går ned samme vei. Deretter et stykke på asfaltvei før vi går inn på sti mot Bekkebrua i Kolltveitmarka. Denne stien går i kupert terreng.

Turen fortsetter langs Storavannet og videre til vi møter på stien vi gikk fra Fjell.

Det kan være vått noen steder så det er en fordel å være godt skodd.

Totalt tar turen ca 4,5 t innklusiv spisepauser og klassifiseres som middels/krevende. Husk imidlertid at dette er anslag og kan være væravhengig - og selvsagt avhengig av den enkeltes form.

Turleder blir: Ove Foldnes og Tormund Wågø

Velkommen på tur, om du er medlem eller ikke. Men som medlem støtter du Sotra Øygarden Turlag som er et lokallag under Bergen og Hordaland Turlag. Din støtte hjelper oss å holde aktivitetene  i gang. Du kan lese mer om medlemskap og melde deg inn her:

Generelle vilkår er som for Bergen og Hordaland Turlag. Les her:

Skjenet. T/R fra Fjell med Onsdagsgruppa

• Tormund Wågø