Storaskjenet med Onsdagsgruppa

3. februar kl. 10:30 - 14:30

På grunn av Covid 19, må vi som ansvarlig arrangør ha påmelding med navn og kontaktinformasjon i forkant av hver tur. Det blir navneopprop ved oppmøte. Husk 1 m avstand, personlig antibac og eventuelt munnbind.

Vi møtes på nedre parkering ved Fjell kirke kl 10:30.

Herfra kjører vi samlet sørover til Sundhallen og parkerer her. Turen følger merket sti først sørøstover i skogstereng. etter en stund åpner landskapet og vi har utsikt mot dommedalen, Sangolthornet og Manen. Vi fortsetter på merket sti og om en stund kommer vi til stidele. Her fortsette vi til venstre mot toppen.

Dersom været tillater det nyter vi flott utsikt og tar oss litt mat. Nedtur går samme vei ned til vi kommer til stidele. Her går vi til venste og fortsetter tilbake til bilene. Det er myrete så husk godt fottøy evtentuelt brodder og kle deg etter været.

Husk å ta med mat og drikke.

Vekommen på tur!!!  Enten du er medlem eller ikke, men veldig kjekt om du vil støtte vårt turlag med medlemskap. Les her:

Generelle vilkår er for Sotra Øygarden Turlag som for Bergen og Hordaland Turlag. Les her:

Storaskjenet med Onsdagsgruppa

• Sigrid Steffensen