Knappenfjellet med Onsdagsgruppa

17. november kl. 10:30 - 14:00
Byfjellene i Bergen (se kart)

Fremmøte på nedre parkering ved Fjell kyrkje kl 10.30. Vi kjører til Kjerreidviken i så få biler som mulig.  Turen går på asfalt ned i Kjerreidviken og opp gjennom boligområdet på Bjørge.  På Røstafjellet går vi inn på stien til Knappenfjell.  Vi får fin utsikt til Grimstadfjorden og vestover. På toppen er det fremdeles ruiner etter festningsanlegget fra 2. verdenskrig, så vi tar en liten runde der oppe før vi går ned på sti til Knappentunet.  Vi går på gangvei langs Knappentjernet til øverst på Vassteigen, derfra sti opp i Bjørgelien og på fortau tilbake til bilene.  Turen er beskrevet som enkel men det er vestlandsterreng opp til toppen av Knappenfjellet.

Du er velkommen på tur om du er medlem eller ikke.  Men om du er medlem støtter du Sotra Øygarden Turlag som er et lokallag under Bergen og Hordaland Turlag. Din støtte hjelper oss å holde aktivitetene igang.  Du kan lese mer om medlemskap her:

Generelle vilkår som for Bergen ogHordaland Turlag. Les her:

DNTs smittteverninstruks:

Knappenfjellet med Onsdagsgruppa