Nipasåto - Gåsavatnet med Tirsdagsgruppa

9. mars kl. 10:30 - 13:30
Fellestur, Fottur, Seniortur, Telavåg

Oppmøte på parkering ved Telavåg stadion kl. 10.30.

Turen går til Nipasåto 75 m.o.h. og rundt Gåsavatnet. Turtid ca. 3 timer. Her kan vera våte parti i stien. På denne tida av året kan det vera frost og glatt. Då er det greit med broddar. Sko og kle deg etter dagens verforhold.

Vi har matpause så ta med niste.

Velkommen på tur! ..om du er medlem eller ikkje. Men veldig kjekt om du vil støtte oss med medlemskap. Les her:

Vi er eit lokallag under Bergen og Hordaland Turlag og generelle vilkår er som for dei. Du finn dei her:

Nipasåto - Gåsavatnet med Tirsdagsgruppa

På grunn av Covid-19 må vi som ansvarleg arrangør ha påmelding med navn og kontaktinformasjon i forkant for all aktivitet - turar. Navneopprop ved oppmøte. Hugs 1 m avstand, personleg antibac og eventuelt munnbind. ...

• Arthur Selstø
  • Mette Jacobsen