Frå Fjæreide til Spjeldsfjellet med Tirsdagsgruppa

23. mars kl. 10:30 - 13:30
Sotra Øygarden Turlag

Oppmøte Hald stadion kl 10.30.

Vi kjører til Fjæreide for parkering. Turen startar frå nede mot Fjæreidepollen, og følg Nordsjøløypa til Spjeldsfjellet 165 moh. Det er fin sti med mange kloppar over dei våtaste partia. Enkel til middels krevjande tur. Tur med fin utsikt i alle retningar, spesielt frå toppen av Spjeldsfjellet. Sko og kle deg etter veret. Ta med broddar om det er isete/glatt.

Turen tek ca 3 timer med kjøring og matpause, stien vi skal gå er 5 km tur/retur.

Velkommen!

Ønskjer du å støtte turlaget med medlemskap? Les her:

Generelle vilkår er for Sotra Øygarden Turlag slik som for Bergen og Hordaland Turlag. Les her:

Frå Fjæreide til Spjeldsfjellet med Tirsdagsgruppa

På grunn av Covid-19 må vi som ansvarleg arrangør ha påmelding med navn og kontaktinformasjon i forkant for all aktivitet - turar. Navneopprop ved oppmøte. Hugs 1 m avstand, personleg antibac og eventuelt munnbind. ...

• Sigrid Venke Håkonsund Fjeld
  • Kåre Fjeld