Skogsøy med Tirsdagsgruppa

13. april kl. 10:30 - 13:30

På grunn av Covid-19 må vi som ansvarleg arrangør ha påmelding med navn og kontaktinformasjon i forkant for all aktivitet - turar. Navneopprop ved oppmøte. Hugs 2 meter avstand, personleg antibac og munnbind. Kan du/de ikkje halda 2 meter avstand bruk munnbind.

Oppmøte Hald stadion kl 10.30.

Vi kjører herfra (tenk smittevern ved samkjøring) og parkerer før eller etter brua til Herdlevær. Stien startar før brua og går til Skogsøytuva 49 m.o.h. Rundløype ytterst. Å gå denne turen tek 1,5 timar, men med matpause og kjøring til og frå må vi rekna omlag 3 timar. Ta med mat og drikke. Dette er ein kystpasstur.

Velkommen på tur! ...om du er medlem eller ikkje, men veldig kjekt om du vil støtte oss med medlemskap. Her kan du lese om medlemsprisar og medlemsfordelar:

Generelle vilkår som for Bergen og Hordaland Turlag:

Skogsøy med Tirsdagsgruppa

• Mette Jacobsen