Til Lutatangen med Tirsdagsgruppa

27. april kl. 10:30 - 13:30

OBS! Etter Den Norske Turistforening sin smitteverninstruks frå 19.04.2021 kan vi berre ha med 20 deltakarar på tur i ei gruppe. Vi kan ikkje organisere fellestransport eller samkjøring.

Oppmøte og parkering på Øvre Golta kl. 10.30.

Frå parkeringsplassen går vi til Lutatangen på sti i lett kupert kystlandskap med utmarksbeite.  Her kan vera litt blautt i små parti.

Tilbake går vi langs svaberga om veret er bra. Turtid vert omlag 3 timar og er middels krevjande.

Ta med mat og drikke. Sko og kle deg etter slik veret er denne dagen.

Turleiar Gudrun Johanne Kausland

Wenche Selstø

Velkommenpå tur!

Vil du bli medlem? Les om prisar og medlemsfordelar her:

Generelle vilkår som for Bergen og Hordaland Turlag:

Til Lutatangen med Tirsdagsgruppa

På grunn av Covid-19 må vi som ansvarleg arrangør ha påmelding med navn og kontaktinformasjon i forkant for all aktivitet - turar. Navneopprop ved oppmøte. Hugs 1 m avstand, personleg antibac og eventuelt munnbind. ...

• Oddny Forland
  • Gudrun Johanne Kausland