Ny tursti Rambogen Dagsturhytte

17. oktober kl. 10:30 - 12:30
Voksne, Barn, Ungdom, Seniorer

Frammøte og parkering ved Blomvåg kirke, Blomvåg. Ta med deg mat og drikke. Sko og kle deg etter slik været er denne dagen. Dette er en middels krevende tur på 3,7 kilometer. Tidsforbruk ca.1 time 30 min. Blå løype.

Turledere Vidar Tverfjell og Cindy Bibow. Kjentmann og pådriver for dagsturhytten, Heine Ruben Hammer er også med.

Dette er en helt ny tursti (rundløype) til kommende Dagsturhytte i Blomvåg. Turen starter i Stølemyrvegen, og går ut til Rambogen. Fra Rambogen følger vi turstien videre til Planteskogen, og videre tilbake til utgangspunktet. Turen går i hovedsak på godt merket sti i lett kupert terreng. Du er selvsagt velkommen på tur om du er medlem eller ikke, men som medlem støtter du Sotra Øygarden Turlag som er et lokallag under Bergen og Hordaland Turlag. Din støtte hjelper oss til å holde aktivitetene i gang. Du kan lese mer om medlemskap og melde deg inn her.

Velkommen til en flott søndagstur!

Ny tursti Rambogen Dagsturhytte

• Cindy Bibow