Steinsvatnet tursti- Blomvåg med Tirsdagsgruppa

28. september kl. 10:30 - 14:00

Oppmøte: Hald stadion kl. 10.30

Dette er ein kystpasstur.

Det er ei rundløype på 4,8 km som startar og sluttar ved Bakstehuset i Blomvåg. Stien er ein type sauetråkk - variert, og skal vera merka heile vegen. Nokre stader vått og myrete terreng, og siste 2,5 km er på asfaltert veg. Om vi vil unngå å gå turen på så mykje asfalt kan vi gå tur/retur i marka. Då utan rundtur med mykje asfalt.

Når ei heil gruppe kjem for å parkere vert det lite plass ved startpunktet. Eit alternativ er å parkere ved Blomvåg kyrkje.

Estimert tidsbruk på denne turen er 3,5 timar og er rekna slik: Normal gangtid på turstien er ca. 1,5 t. Kjøring ca. 45 min. kvar veg og matpause.

Velkommen med på tur!

Smitteverninstruks for DNT her:

Ønskjer du å bli medlem? Les om medlemskap her:

Generelle vilkår som for Bergen og Hordaland Turlag:

Steinsvatnet tursti- Blomvåg med Tirsdagsgruppa

Oppmøte: Hald stadion kl. 10.30 Dette er ein kystpasstur. Det er ei rundløype på 4,8 km som startar og sluttar ved Bakstehuset i Blomvåg. Stien er ein type sauetråkk - variert, ...

• Anne-Liv Foldnes Bjørsvik
  • Halvard Asbjørn Vorland