Ormhilleren med Tirsdagsgruppa

12. oktober kl. 10:30 - 13:30

Oppmøte: Hald stadion kl. 10.30

Her ved Ormhilleren er fine turstiar, fint tilrettelagt.

Turtid omlag 2-3 timar.

Sko deg for å gå ute i terrenget sjølv om her også er grusveg. Kle deg etter korleis veret er denne dagen. Vi er no inne i ei årstid der det kan vera nattefrost. Då er det kanskje lurt å ha med broddar i sekken, viser deg seg at det er glatt så er dei lett tilgjegleg.

Gled deg til ein enkel fin tur! Hugs ta med mat og drikke.

Velkommen med på tur!

Om du er medlem eller ikkje. Men som medlem støttar du Sotra Øygarden Turlag som er eit lokallag under Bergen og Hordaland Turlag. Di støtte hjelper oss til å halda aktivitetane i gang. Du kan lese meir om medlemskap og melde deg inn her

Generelle vilkår som for Bergen og Hordaland Turlag:

Smitteverninstruks for DNT her:

Bileta er frå ein tur seniorane frå Sund Turlag hadde til Ormhilleren i oktober 2019.

Ormhilleren med Tirsdagsgruppa

Oppmøte: Hald stadion kl. 10.30  Frå Hald stadion kjører vi til Ormhilleren friluftsområde på Rong. Ved samkjøring, hugs også avstand i bilen. Bruk munnbind om nødvendig. Her ved Ormhilleren er ...

• Sidsel Frøkedal
  • Rita Sivertsen