Glesnes rundt med Tirsdagsgruppa

23. november kl. 10:30 - 12:30

Oppmøte: Glesvær kai /Rorbu kl. 10.30.

Turtid omlag 2 timar. Ein enkel tur. Som tittelen på turen seier vert dette ein rundtur på Glesnes.

Tidlegare år har vi etter denne rundturen samlast for avlutning av turåret med fiskesuppe på Glesvær kafe. Utanom i 2020 då Covid-19 og smitterisiko gjorde at vi måtte avlyse både tur og kafebesøk.

Kanskje kan vi gjennomføre kafebesøk etter denne turen i 2021? Det hadde vore kjekt. Tidsbruk her er ukjent. I godt lag og med god mat kan vi vel gløyme klokka for ei stund.

Velkommen til årets siste tur med seniorane i Tirsdagsgruppa!

Vil du støtta Sotra Øygarden Turlag ved å bli medlem? Du kan lese meir om medlemskap og melde deg inn her:

Generelle vilkår som for Bergen og Hordaland Turlag:

Glesnes rundt med Tirsdagsgruppa

På grunn av Covid-19 må vi som ansvarleg arrangør ha påmelding med navn og kontaktinformasjon i forkant for kvar tur. Det vert navneopprop ved oppmøte. Hugs 1 m avstand, personleg antibac og eventuelt munnbind. ...

• Gudrun Johanne Kausland
  • Liv F Glesnes