Foldnes - vestmarka. Rundtur med Onsdagsgruppa

Fellestur

Dato
9. september kl. 10:30 - 14:30
Vanskelighetsgrad
Krevende  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Turtyper
Fellestur, Fottur, I, Rundtur, Vestmarka, Foldnes
Arrangører
Sotra Øygarden Turlag, Bergen og Hordaland Turlag , Fjell Turlag , Fjell Turlag Seniorgruppa
Dette arrangementet er over!

På grunn av Covid-19 må vi som ansvarlig arrangør ha påmelding med navn og kontaktinformasjon i forkant for all aktivitet/turer. Navneopprop ved oppmøte. Husk 1 m avstand, personlig antibac og eventuelt munnbind.

Vi møter på parkeringsplassen nedenfor Fjell kyrkje kl 10.30.

Samler oss i færre personbiler og kjører til Foldnes. Parkerer ved på parkeringsplass like før kaien. Går deretter noen hundre meter på asfalt i nord/vestlig retning (alternativt går vi noen hundre meter på asfalt sør/vest. Avhenger litt av vindretning)  før vi kommer ut på sti. Flott rundtur i terreng som sannsynligvis er nytt for de fleste av seniorgruppens medlemmer. God utsikt ut Hjeltefjorden, mot Geitanger, Knappskog og Gangstøosen. En del våte parti må forventes - avhengig av nedbørsmengder på forhånd. Skotøy må tåle de våte partiene. (Det er også observert orm i området, så godt fottøy er viktig). Noen partier av turen kan være litt utsatt for vind, avhengig av vindretning. Vi kommer tilbake sør (eller nord) på Foldnes. Deretter er det noen hundre meter på asfalt tilbake til bilene. Turen gir en flott turopplevelse i et nytt og spennende terreng. Turen vil også inneholde en del kulturhistorie fra Foldnes. Rundturen tar ca 3,5 - 4 timer avhengig av vær. Turen kan oppfattes som krevende, spesielt dersom det er dårlig vær eller har regnet mye på forhånd.  I tillegg må det påregnes kjøring t/r Fjell - Foldnes.

 

Vi må ta hensyn til gjeldande smittevernreglar. 

Generelle vilkår som for Bergen og Hordaland Turlag:

Foldnes - vestmarka. Rundtur med Onsdagsgruppa

På grunn av Covid-19 må vi som ansvarlig arrangør ha påmelding med navn og kontaktinformasjon i forkant for all aktivitet/turer. Navneopprop ved oppmøte. Husk 1 m avstand, personlig antibac og eventuelt munnbind. Vi møter ...

Kontaktinformasjon:

Turledere:

  • Anne-Liv Foldnes Bjørsvik
  • Ove Foldnes